Smart-Time | eVri

Smart-Time is opzoek naar collega's!

SmartTime is een professionele helpdesk die KMO's, tot 100 werkplaatsen ondersteunt van A tot Z. Samen staan wij in voor een flexibele, efficiënte én persoonlijke aanpak. Word je geprikkeld door het ontzorgen van een eindgebruiker? Dan ben jij degene die wij zoeken om ons team uit te breiden! We installeren, configureren en beheren de hard- en software van onze klanten. We beveiligen en monitoren de volledige infrastructuur en ondersteunen van eindgebruikers. Interesse aangewakkerd?

Smarttime

Openstaande vacatures

Service Desk Consultant

Meer info

Collega’s aan het woord

Ik werk intussen 5 jaar bij Cronos en heb een grote affiniteit met het bedrijf. Wat ik vooral apprecieer aan mijn job als Sophos Technology Specialist bij Smart-time is de vrijheid die ze mij bieden om zelf technologieën te kiezen waarop ik me graag wil toeleggen. Ik werk binnen een klein team waarin iedereen elkaar kent en dat is fijn.

Naser

Naser Sophos Specialist bij Smart-Time

Ik ben al enkele jaren werkzaam binnen Smart-Time. Ik ben begonnen als Support Engineer en sinds kort doorgegroeid tot Junior System Engineer binnen het bedrijf. Smart-Time biedt de kans om door te groeien in je cariére. Je begint meteen met een kennismaking met de verschillende richtingen die je kan ingaan binnen IT. Het bedrijf zorgt voor de nodige resources zodat je jezelf de kennis bij kan leren om zo verder te kunnen groeien binnen het bedrijf of zijn partners. Daarnaast heeft het een geweldig werksfeer met collega's die je steeds bijstaan wanneer nodig.

Microsoft Teams image 22

Axel Junior System Engineer bij Smart-Time

Na rechtstreeks van de schoolbanken te komen ben ik bij Smart-Time terecht gekomen.
Zij hebben mij alle kneepjes van het vak geleerd en mij tal van opleidingen geboden om mijzelf verder te ontplooien. Ik ben terecht gekomen in een zeer familiale sfeer waar ruimte is voor groei en ontplooiing.
We krijgen binnen het bedrijf ook enorm veel inspraak in waar we naartoe willen en hoe we dit het beste waar kunnen maken.

Yannick IT consultant bij Smart-Time

Waarom werken bij ons?

Het team staat centraal

Je komt terecht in een dynamisch team. We zorgen voor genoeg fun activiteiten waardoor jij jouw collega's beter leert kennen.

Persoonlijk groeiplan

We bepalen samen jouw groeipad op jouw eigen ritme.

Opleidings mogelijkheden

We zorgen voor opleidingen waardoor jij jouw technische kennis continu blijft bijschaven.

Interne kruisbestuiving

Kruisbestuiving en kennisdeling staat centraal binnen ons team!

Stabiliteit van een grote IT-groep

We maken deel uit van de Cronos Groep. Enerzijds hebben we de flexibiliteit van een start-up met de sterke ruggegraad van een grote groep!

Niet gevonden wat u zocht?
Solliciteer spontaan.

Solliciteer en word deel van ons team!

Wij gebruiken deze informatie enkel om je vraag te behandelen. We delen deze informatie niet met derden.