eVri | eVri

Wie wat & hoe?

Bij eVri geloven we in een bedrijfscultuur waar aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling en teamspirit, ook als je in consultancymodus werkt. We geven onze consultants telkens een project dat in het verlengde van hun interesse ligt en starten een persoonlijk groeiplan op. We streven ernaar om dit gedachtegoed uit te stralen naar ons huidig team, onze klanten en nieuwe werknemers.

20200710152820 DSCF3492
Culture-09

Openstaande vacatures

Ondernemer met passie voor de hybride werkplek

Meer info

Collega’s aan het woord

eVri is een dynamisch bedrijf dat continu in beweging is. Onder de begeleiding van Lieven & Katia kan ik mezelf verder ontplooien. Mensen staan centraal of het nu over eigen mensen, klanten of leveranciers gaat! We promoten het hybride klanten bij onze klanten en passen dit ook toe binnen onze eigen omgeving.

Kaj

Kaj Gorremans Business Development Manager bij eVri

eVri is een organisatie dat zich bezig houdt met het hybride werken. We zijn een kleinere organisatie binnen het grote Cronos netwerk van ondernemers. Als Managing Partner kan ik me uitleven in vele verschillende domeinen die onderdeel uitmaken van een job als bedrijfsleider. Naast de verantwoordelijkheid is de varieteit & flexibiliteit die deze job met zich meebrengt fantastisch. Met de steun van Cronos kan ik steeds blijven bijleren en werken aan mijn persoonlijke groei.

IMG 7314

Katia Beullens Managing Partner

Waarom werken bij ons?

People first organisatie

Binnen de eVri community staan mensen centraal! Of je nu werknemer, leverancier of klant bent! We willen je op alle vlakken zoveel mogelijk ontzorgen, zodat jij je als mens kan bezighouden met die zaken die er voor jou toe doen!

Infrastructure meets development

De focus van eVri is klanten ontzorgen in het implementeren van hun hybride werkplek. Concreet betekent dit dat we zowel infrastructuur als development consultants in huis hebben die onze klanten hierin kunnen ondersteunen. Deze consultants samen brengen maakt deel uit van ons DNA.

Entrepreneurship

Bij eVri combineren we de motiverende dynamiek van een startup met de stabiele ondersteuning van een grootschalige groep, Cronos. Net als dit IT-ecosysteem hechten we veel belang aan initiatief en trots. Je krijgt de kansen waarvoor je werkt, je moet ze enkel nog grijpen.

Niet gevonden wat u zocht?
Solliciteer spontaan.

Solliciteer en word deel van ons team!

Wij gebruiken deze informatie enkel om je vraag te behandelen. We delen deze informatie niet met derden.