Shiftz | eVri

Shiftz zoekt mensen die meebouwen aan de werkplek van morgen

Met de blik op de toekomst levert Shiftz innovatieve technologische maatoplossingen om de digitale werkplek en datacenters te optimaliseren. En zo de hooggespannen verwachtingen van werknemers en werkgevers in te lossen.

0 3

Openstaande vacatures

Intune Consultant

Meer info

Application Delivery Infrastructure Lead

Meer info

Collega’s aan het woord

De eerste maanden kreeg ik de ruimte die ik nodig had. Meelopen met collega-consultants, klanten bezoeken, intern werken of zelfstudie, alles om het bedrijf en de technologie te leren kennen. Vanaf het moment dat ik er klaar voor was, ging ik alleen de baan op.

Nicolas

Nicolas Consultant bij shiftz

Waarom werken bij ons?

Leuke projecten

Onze consultants vervullen hun opdrachten bij kleine en grote klanten in verschillende sectoren, zowel op projectbasis als ondersteuningsopdrachten en op korte, middellange en lange termijn.
Kortom: voor elk wat wils.

Team

De collega's van shiftz komen elkaar geregeld tegen, al dan niet virtueel. Samen een broodje eten en de veranderingen in het team bespreken. Ook gaan we dieper in op de nieuwigheden van een bepaalde technologie. Daarnaast chatten en bellen we, bijvoorbeeld als iemand met een vraag zit, of een second opinion nodig heeft.

Focus op je talenten

Doen wat je graag doet! Groeien en blijven leren! Zodat we samen met onze andere collega's kunnen ontzorgen op het vlak van de hybride werkplek.

Niet gevonden wat u zocht?
Solliciteer spontaan.

Solliciteer en word deel van ons team!

Wij gebruiken deze informatie enkel om je vraag te behandelen. We delen deze informatie niet met derden.