2commit | eVri

2commit zoekt collega’s,
Zin om deel uit te maken van ons team?

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je bedrijven helpt bij hun digitale transformatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij 2commit ondersteunen we bedrijven bij hun digitaliseringsuitdagingen en we zijn op zoek naar dynamische professionals om ons team te versterken.

Wat maakt 2commit zo bijzonder? Onze kracht ligt in onze veelzijdigheid: we hebben experts in zowel 'low code' als 'high code' oplossingen, en we hebben specialisten die de brug slaan tussen de vraag vanuit het bedrijfsleven en de ontwikkelaars. Bovendien streven we voortdurend naar innovatieve cloudoplossingen via het Microsoft-ecosysteem.

Als onderdeel van de gerenommeerde Cronos Group bieden we niet alleen consultancy, maar ook projectwerk binnen de meest vooruitstrevende en digitale automatisatietrajecten.

Bg azure

Openstaande vacatures

.NET Architect (Medior/Senior)

Meer info

Low Code Developer

Meer info

Freelance Consultant

Meer info

Collega’s aan het woord

Het leuke aan 2commit is dat je je eigen collega's kent, ook al ben je consultant en werk je bijna continu op een project van een klant. Door de maandelijkse 'work from office days' slaag je erin om een band te ontwikkelen met je collega's en voel je je een echte 2commit'ter.
Mijn professionele ambitie is uitgroeien tot devlead. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit lukt met 2commit.

Nils

Nils Software developer bij 2commit

Na een aantal jaren als IT-trainer, voelde ik meer en meer de nood om opnieuw ‘mijn handen vuil te maken’. Na wat Google-werk kwam ik bij 2commit terecht. Hun technologiestack - .NET en Azure - trok meteen mijn aandacht. Bovendien bleek uit de eerste gesprekken dat de noden van 2commit naadloos aan mijn professionele ambities aansluiten. Ik krijg de kans om het bedrijf te helpen groeien en tegelijkertijd mijzelf technisch verder ontwikkelen. Bij 2commit ben ik niet ‘de standaard consultant’, maar kies ik mijn eigen pad. Op termijn wil ik doorgroeien naar technical lead, 2commit kan mij hier perfect in ondersteunen.

Tom

Tom Cloud solution consultant bij 2commit

Na mijn eerste ervaringen in de software wereld was ik op zoek naar een uitdagend bedrijf waar ik veel kon bijleren over de nieuwigheden binnen mijn domein. Bij 2commit heb ik ondertussen een hele leuke uitdaging gekregen. Daarenboven kan ik rekenen op de collegialiteit van de 2commit consultants die mij helpen om eens buiten comfortzone te denken en mijn kennen en kunde op te schroeven.

2commit 6

Joris Software Developer bij 2commit

Waarom werken bij ons?

Sterk teamgevoel

Hoewel we een consultancy bedrijf zijn, zorgen we ervoor dat collega's elkaar kennen. Hoe doen we dit? Door Co-working dagen te organiseren, techdays & fun activiteiten.

Persoonlijk groeiplan

Samen met onze consultants bepalen we een groeipad op hun eigen ritme.

Uitdagende projecten


Interne kruisbestuiving

Kruisbestuiving en kennisdeling staat centraal binnen ons team!

Leuke teamevents

Samen uit eten gaan tijdens een co-working. Een FIFA-spelletje tijdens de pauze. Ons laten opsluiten in een escape room. Maar ook samen technische nieuwigheden ontdekken maken deel uit van ons DNA.

Stabiliteit van een grote IT-groep

We maken deel uit van de Cronos Groep. Enerzijds hebben we de flexibiliteit van een start-up met de sterke ruggegraad van een grote groep!

Niet gevonden wat u zocht?
Solliciteer spontaan.

Solliciteer en word deel van ons team!

Wij gebruiken deze informatie enkel om je vraag te behandelen. We delen deze informatie niet met derden.