Werken bij eVri | eVri

De eVri community is een verzameling van bedrijven met focus op hybride werken. Terwijl Shiftz en Orlox zich specialiseren in de infrastructuur van de moderne werkplek, focust 2commit zich op de ontwikkeling van bedrijfsapplicaties. Olinko staat in voor de menselijke kant door in te zetten op security awareness & duurzaamheid. Met Smart-time maken we het aanbod compleet door het aanbieden van een servicedesk op maat.

Met eVri zijn we een belangrijke speler op de Belgische markt op het vlak van de moderne werkplek. eVri bundelt deze krachten en helpt bedrijven bij de modernisering van hun digitale werkplek.

Dit doen we door alles te doen wat nodig is om tevreden medewerkers en klanten te behouden door expertise. We streven dan ook naar een open cultuur waar de mens en kwaliteit hoog in het vaandel gedragen worden én waarbij er daarnaast ook nog wordt ingezet op permanente groei.

Evri why

De eVri waarden en normen

Evri kernwaarden large 002

Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid staat voor het nemen van initiatief en pro-actief zijn. Zo kunnen we samen bijdragen aan het behalen van doelen binnen de organisatie.

Vertrouwen

Vertrouwen werkt in twee richtingen en speelt een cruciale rol in de eVri community op verschillende niveaus. Enerzijds krijgen onze collega’s het vertrouwen toegereikt om het werk op een autonome en flexibele manier uit te voeren. Anderzijds bouwen collega’s voort op het vertrouwen door dit mee uit te dragen.

Vakliefde

Een community met gepassioneerde medewerkers draagt bij aan de succesformule van een bedrijf. Binnen eVri hechten we belang aan consultants met passie. We omringen ons graag met collega’s met passie voor het vak.

Verbinding

Verbinding weerspiegelt onze people first mentaliteit. eVri is een mensen organisatie waarbij samenwerken centraal staat. Het gaat om het creëren van een omgeving waarin we open en eerlijk kunnen communiceren, met respect voor elkaars ideeën en perspectieven. Zodat iedereen zich gewaardeerd, betrokken en ondersteund voelt.​​​​​​​

Verbetering

Verbetering is een waarde die cruciaal is voor onze groei en succes. We zetten dan ook in op actieve betrokkenheid bij verbeteringsinitiatieven. Samen kunnen we streven naar voortdurende groei, succes en een positieve impact op onze organisatie en onze klanten.