Orlox | eVri

Orlox

Meer en meer bedrijven maken de omschakeling naar een hybride of cloud-only werkplek. Deze transitie brengt ook verschillende voorwaarden met zich mee. Zo dienen werknemers bijvoorbeeld hun taken op een adequate manier uit te kunnen voeren zonder impact op de performantie of samenwerking.

Al deze vereisten voor de hybride werkplek maken de digitale infrastructuur een heel stuk complexer. Daarmee wordt ook de beveiliging ingewikkelder. In plaats van scherp afgebakende bedrijfsgrenzen – de muren van je kantoorgebouw – heb je te maken met wijdvertakte netwerken. Je kunt uiteraard niet zomaar iedereen toegang geven tot het netwerk. Om de werkplek optimaal te beveiligen, focust Orlox zich op Identity & Access Management, endpoint & messaging security, infrastructuur services en data protection.

0 3

Openstaande vacatures

Junior Modern Workplace Engineer

Meer info

Medior/Senior Modern Workspace Engineer

Meer info

Microsoft 365 Security Engineer

Meer info

Collega’s aan het woord

Via een stage bood Orlox me de kans om kennis op te doen en me te specialiseren in verschillende Microsoft technologieën.

Ik kreeg na deze succesvolle stage de kans om mijn kwaliteiten verder te ontplooien.

De persoonlijke aanpak binnen Orlox zorgt ervoor dat je terecht komt in een hecht team waar technische skills en soft skills op een aangename manier verder kunnen ontwikkeld worden.

Frederik Workplace security Consultant bij Orlox

Werken bij Orlox is werken bij een organisatie waar je de nodige flexibiliteit en tijd krijgt om zowel op persoonlijk als technisch vlak te groeien.

Je komt terecht in een dynamisch team waar je zowel short-term als long-term projecten kan uitvoeren voor klanten in verschillende uiteenlopende sectoren.

Als consultant kom je dagelijks in contact met de laatste technologieën, in steeds uitdagende omgevingen.

Bij Orlox wordt je ten volle ondersteund om je ideeën tot leven te brengen en krijg je unieke kansen om door te groeien.

Olivier Workplace security Architect

Waarom werken bij ons?

Dynamisch

Flexibel

Work-life balance

People first

Doorgroeimogelijkheden

We investeren in jou

Niet gevonden wat u zocht?
Solliciteer spontaan.

Solliciteer en word deel van ons team!

Wij gebruiken deze informatie enkel om je vraag te behandelen. We delen deze informatie niet met derden.