OLINKO | eVri

Olinko is op zoek naar collega's!

Binnen de eVri-cluster speelt OLINKO een essentiële rol in het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving die perfect aansluit bij de moderne behoeften van hybride werken. Een efficiënte techgedreven werkplek is maar zo goed als de mensen er goed gebruik van kunnen maken.

Bij OLINKO zijn onze voornaamste taken gericht op het beheren van veranderingen, het ontwikkelen van strategieën voor een 'paperless office' en het bevorderen van bewustwording en naleving van beveiliging en GDPR (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Wij zijn niet alleen een bedrijf, maar een gemeenschap die gedreven wordt door training en workshops om onze medewerkers en klanten te empoweren en te inspireren. Bij Olinko zijn we ervan overtuigd dat het investeren in mensen de sleutel is tot het succes van onze tech-initiatieven en het realiseren van onze visie voor de toekomst.


E0b21307153500b9dd14d474d30179e8 1 1024x933

Openstaande vacatures

Security Awareness Officer

Meer info

Collega's aan het woord

Bij OLINKO staat het belang van de medewerkers centraal. Wat je niet bij ons zal vinden is een “9-to-5” mentaliteit, voorspelbaarheid, negativiteit, ieder voor zich. Wat je wel bij ons zal vinden: “work hard, play hard” mentaliteit, flexibiliteit, positiviteit, samenwerken, groei. Kortom, we zitten allemaal op hetzelfde schip en gaan dezelfde richting uit!

Karolien

Karolien van Bel Managing Partner OLINKO

Waarom werken bij OLINKO?

Groei

Bij OLINKO stellen we onze medewerkers centraal. Dit is waarom werken bij ons een unieke en boeiende kans is. We begrijpen dat onze medewerkers het kloppende hart van ons succes zijn en daarom staat welzijn en groei centraal in alles wat we doen. Het gaat om jouw kennis en vaardigheden die we ten volle willen laten ontplooien.

Impact

Je maakt impact door te werken aan een duurzame en rechtvaardige toekomst. Als 'Future-Fit Pioneer' draag je direct bij aan een inclusievere samenleving en een milieuvriendelijkere wereld, terwijl je innovatieve projecten leidt die positieve verandering stimuleren. Je kan mee schrijven aan ons verhaal en de groei van OLINKO mee uit tekenen.

''Work hard play hard'' mentaliteit

Bij Olinko omarmen we de "work hard, play hard" mentaliteit. We zetten ons vol energie in voor serieuze inspanningen, maar weten ook hoe belangrijk het is om te ontspannen en te genieten van onze successen.